Spanish Blackjack

Spanish Blackjack is een leuke variant op de normale blackjack. Het word gespeeld met 48 speelkaarten. De tienen zijn uit het spel gehaald zodat het moeilijker is voor de speler om 21 te behalen. Dan zult u denken dat u een kleiner voordeel hebt dan bij blackjack, maar dit is echter niet het geval. Ze hebben verschillende uitbetalingen aanwezig waarbij u veel meer kunt verdienen dan bij het reguliere blackjack. Zo kunt u soms tot wel 24 keer uw inzet winnen.

Spanish Blackjack Spelregels

Zo zijn er uitbetalingen voor behaalde blackjacks met meerdere speelkaarten. Zo kunt u met vijf, zes of zeven kaarten een blackjack behalen en meer uitbetaald krijgen. Behaalt u een blackjack met dezelfde suits speelkaarten, of juist niet dezelfde suits, dan betaald het ook meer uit. Verzekeren is ook mogelijk bij Spanish Blackjack. Als u ziet dat de deler een aas open hebt liggen verzekerd u uw hand. U krijgt dan de helft van uw inzet terug. Als u al hebt gesplitst of verdubbeld zal dit niet verzekerd kunnen worden.

Probeer de dezelfde kaarten als de deler te krijgen en krijg hiervoor meer uitbetaald. Dit heet “match the dealer”. Hieronder een voorbeeld van de uitbetalingen:

Match the dealer Uitbetaling
Double suited x24
Suited + Non-suited x15
Suited x12
Double Non-suited x6
Non-suited x3

Plaats een extra inzet op “match the dealer” om hier kans op te maken.

Ook zijn er de reguliere uitbetalingen aanwezig bij Spanish blackjack. Hieronder een voorbeeld van de uitbetalingen:

Reguliere Spanish Blackjack Uitbetaling
Met vijf kaarten een blackjack 3:2
Met zes kaarten een blackjack 2:1
Met zeven kaarten een blackjack 3:1
Combinatie van 6, 7 en 8. Combinatie van 7, 7 en 7 allen Non-suited 3:2
Combinatie van 6, 7 en 8. Combinatie van 7, 7 en 7 allen Suited 2:1
Combinatie van 6, 7 en 8. Combinatie van 7, 7 en 7 allen Schoppen 3:1