Gokkasten Strategie

Gokkasten Strategie

Er zijn heel veel gokkasten en videoslots te vinden bij online casino’s. Als u op een gokkast speelt hebt het allemaal met kansen te maken. Deze gokkasten of videoslots zijn vooraf ingesteld om een bepaald percentage uit te betalen. Daarom is het niet mogelijk om hiervoor een strategie te gebruiken. Wel is het zo dat u een aantal regels kunt hanteren om uw verlies te beperken en winsten te maximaliseren.

gokkast online strategie

Gokkasten online

Gokkasten online zijn er in veel soorten en maten. Zo hebt u gokkasten waar met 3 rollen word gespeeld, maar ook videoslots dat met 5 rollen word gespeeld. U kunt soms tot wel 50 winlijnen inzetten. Hierdoor kunt u sneller combinaties maken, en de velen beschikbare extra features
maken de videoslot nog spannender. We zullen u een uitleg geven over de inzetten bij een gokkast of videoslot. En een aantal tips zodat u beter
weet wat te doen.

Wat te doen op gokkasten?

  • Lees altijd de beschrijving van een gokkast waarop u gaat spelen. U zult hierdoor precies weten wat de symbolen uitbetalen en hoe u
    combinaties kunt maken.Speel met een maximale inzet. Als u op een progressieve gokkast of videoslot speelt kunt u kans maken op een jackpot. Bij een maximale inzet maakt u altijd kans op deze grote jackpot.
  • Bekijk goed wat u zich kunt veroorloven en pas uzelf hier op aan. Probeer altijd een inzet te plaatsen waarbij u zo’n 100 draaien hebt. Hierdoor maakt u meer kans op bonusspellen waarmee veel  credits verdiend kunnen worden. Zet nooit gelijk de helft van uw geld in in de hoop een grote prijs te pakken.
  • Nooit snel spelen, als u snel speelt hebt u geen plezier. Kijk goed wat u wint of verliest. Speel de gokkasten voor de ontspanning en plezier en niet om rekeningen of schulden af te betalen.
  • Van te voren altijd goed in gedachten houden hoeveel geld u in totaal kan missen. Verspeel niet al uw geld in één keer. Als het even niet goed gaat op een dag, stop er dan mee en speel de volgende dag weer. Misschien zijn uw kansen en geluk gekeerd
  • Als u een groot bedrag wint kunt u overmoedig worden. Zet dit dan opzij zodat u niet alles in één keer weer verspeeld. Wanneer u een groot speelsaldo hebt kan het soms voorkomen dat u heel hoog gaat inzetten. Probeer dit te voorkomen.
  • Houdt in uw achterhoofd dat gokken op gokkasten een kansspel is. U kunt nooit invloed hebben op winsten dat behaald worden. Wel  kunt u invloed hebben op uw speelgedrag waarmee u al snel meer kunt winnen op een gokkast.

Gerelateerde gokkastenpagina
Gokkasten FruitKings
Gokkasten FruitLuck
Gokkasten uitleg
Random Runner Gokkast